Top
Collages
We printen nu zelf onze posters en kaarten op een Epson Workforce printer met inkt en papier dat voldoet aan alle archief eisen, hoge kwaliteit prints, maar dan betaalbaar. We hanteren een eenvoudig prijzenschema en voor elk formaat print geldt er een oplage limiet. Eenmaal uitverkocht is uitverkocht !  Het maximale formaat is A3.
Formaat Oplage Prijs per stuk
A3 50 € 50,00
A4 100
€ 20,00
A5 200 € 5,00
A6 600
€ 1,50
Grotere formaten en afdrukmaterialen zijn mogelijk op aanvraag, mail naar drukwerk@terra-creative.eu 
Desert Storm
Desert Storm
Desert Storm
Een zware elektrisch donderstorm aan het begin van de herfst lokt de zigeunerin naar buiten waar zij extatisch voor de komende regen uit danst. De sneeuwuil is de boodschapper van de naderende winter. Het verborgen publiek bestaat uit angstige nachtwezentjes. Look closer now.
€ 1,50
Facing the Storm tweeluik
Facing the Storm  tweeluik
Soms komt uit het niets slecht weer op je afgeraasd. Je ziet het aankomen en je hebt tijd om je voor te bereiden. Wat doe je? Wapen je jezelf tegen wat er aan komt of sla je op de vlucht?
€ 3,00
Gorgon Grandchild
Gorgon Grandchild
Gorgon Grandchild
Not your typical vegan girl....


Mythisch Gorgonachtig vrouwspersoon verlaat een met leeggeroofde eieren bezaaide vlakte ergens in of nabij Rome.
€ 1,50
King Trumpet
King Trumpet
De bijbelse Trump Tower veroorzaakt holocaustachtige visioenen. Zijn grijpgrage tentakels roeren door zijn fake wereld. De muur die hij bouwt, bedoeld om indringers buiten te houden of..zijn uitgebuitte volk binnen? Vanuit het Witte Huis, temidden van het nieuwe Babylon regeert King Trumpet zijn land door middel van Tweets.
€ 1,50
Paradise Lost
Paradise Lost
De Kolonisator die aan het eind van zijn bewind dacht goed te doen door de Onderdrukten langzaam aan op te leiden voor de eisen van de twintigste eeuw had geen rekening gehouden met het feit dat de onderdrukten al alles geleerd hadden over koloniseren. Zo werden de bevrijdde Indonesiërs kolonisators van de inheemse stammen van Irian Jaya.
€ 1,50
Penguin look alike contest
Penguin look alike contest
Een gure koude kust wordt bestormd door religieuze pinguïn lookalikes. Kennelijk vermomd om op de plaatselijke bevolking te lijken die vrijwel uitsluitend uit pinguïns bestaat. Maar ook hier heeft de vooruitgang niet stilgestaan en de eerst toeriste is al aan het strand gearriveerd. Kennelijk wordt hierdoor het territorium gedrag van de religieuzen getriggered.
€ 1,50
Riding the Crow
Riding the Crow
Infernoachtige achtergrond, geharnaste ruiter viert zijn overwinning in een paddenstoelenbos vanaf de rug van een vrij onbekende kraaiensoort.
€ 1,50
Travellers Camp
Travellers Camp
In de Nacht, als jullie slapen, ga ik naar huis. Die plaats waar mijn diepste gedachten op mij wachten, waar ik onkwetsbaar ben voor het gegiechel achter mijn rug en de blikken van afkeuring. De plek waar alles zich manifesteert zoals het in wezen is. De andere kant van het licht, de binnenzijde van de spiegel.
€ 1,50
Turmoil in a glass of wine
Turmoil in a glass of wine
Collage/montage uit 5 verschillende foto's en een tekening in pastelkrijt.
€ 1,50
Woman to Be
Woman to Be
Omdat de besnijdenis hét moment vormt waarop de meisjes – van zeven tot vijftien jaar – uitgehuwelijkt kunnen worden. Het snelle trouwen van de jonge vrouwen leidt tot massale schooluitval en tienerzwangerschappen.

Samen met de Masai en met respect voor alle partijen, heeft Amref een manier weten te vinden om traditie en vooruitgang samen te laten gaan, een alternatief ritueel voor meisjesbesnijdenis. Tot nu toe hebben de aangepaste rituelen plaatsgevonden in de gebieden Loitokitok, Magadi, Samburu (Kenia) en Kilindi (Tanzania). Daaraan namen al 15.000 meisjes deel. Zij hebben zonder bloedvergieten de overgang van meisjes naar vrouw gevierd.

(Tekst integraal overgenomen van https://www.amref.nl/wat-doet-amref-flying-doctors/projecten/alternatieve-rituelen-voor-meisjesbesnijdenis-in-kenia-en-tanzania)
€ 1,50
You can have my cherry dear..
You can have my cherry dear..
Vicomeer, Viterbo, Italië 3 oktober 2017 het hier gemaakte panorama diende als achtergrond voor
deze collage.
€ 1,50