Top
Facing the Storm (Canvas panorama 60 X 180 cm of tweeluik 2 X 60 X 90 cm)
Nieuw
  • Facing the Storm (Canvas panorama 60 X 180 cm of tweeluik 2 X 60 X 90 cm)
  • Facing the Storm (Canvas panorama 60 X 180 cm of tweeluik 2 X 60 X 90 cm)
  • Facing the Storm (Canvas panorama 60 X 180 cm of tweeluik 2 X 60 X 90 cm)
350,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 5


She's got guts (and an Umbrella)

Na een lange zomerdag komt vanuit het westen uiteindelijk die zware onweersbui. Je kon het al voelen aan de opbouw van de vochtigheid in de warme, klamme lucht. Je weet dat het zal gaan spoken, striemende regen, heftige windvlagen en misschien zelfs hagel. Tegelijk weet je dat de ontlading bevrijdend zal zijn en erna is alles weer fris en kleurig. En die meid met haar plu?Nou, die durft de confrontatie wel aan.

Techniek

Panorama van het uitzicht op mijn terras, een blik over de Heilige Geest polder bij Leimuiden. Zeven foto's van een onweersbui die snel nadert vormen de basis van dit panorama. Uit een oud mode tijdschrift komt de dame met de plu, uitgeknipt opgeplakt. De meeuwen hebben we ontmoet tijdens een reisje naar Texel, foto's van Vashti , uitgeknipt en opgeplakt. Foto van een kikker uit een natuurblad, een volle maan van het internet complementeren de compositie. Een en ander ingescand en de kleuren wat bijgesteld in Photoshop.

Muziek
Van dit album het nummer I Tokuni vrij vertaald De Mist hoort voor mij bij het onderstaande plaatje Facing The Storm. De zangeres Eivor, afkomstig van de Faroer eilanden zingt in haar eigen taal, de muziek is een soort Mystieke Neo-Folk met roots in de Noors/Germaanse sagen en legenden.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code